top of page

OVJ ARKITEKTER

 

OVJ Arkitekter er en ung tegnestue med base i Aarhus, som blev stiftet i 2016 og indehaves af arkitekt Oskar Vestergaard-Jensen.

OVJ Arkitekter har sit hovedfokus på byudvikling i form af  visionsoplæg, mulighedsstudier, renovering, samt opførelse af nybyggeri.  Vi arbejder i alle skalaer, og kan tilbyde rådgivning i alle faser af byggeriet.

 

Vi arbejder ud fra filosofien om, at der skal laves arkitektur for brugeren, med en høj forståelse og respekt, for den omkringliggende kontekst og historie. Igennem analyser, mapping og et ønske om høj kvalitet, arbejder vi efter at skabe arkitektur som udover i sig selv at være et aktiv, kan forstærke byens rum, og skabe værdi udover egen matrikel. Han ser arkitektur i en større sammenhæng, som bærer et ansvar for at levere arkitektur der både er socialt, miljømæssig og æstetisk bæredygtigt.

Respekt for kontekst samt de arkitektoniske hovedgreb er en vigtigt faktor i arbejdet for tegnestuen. Som arkitekter har vi en forpligtigelse til at tænke helhed omkring projekterne så vi kan skabe arkitektur som ikke kun arbejder ud fra et midlertidigt behov, men  som forholder sig til den fremtidige udvikling af vores byer.

 

OVJ Arkitekter søger hele tiden at  bestræbe sig på at skabe moderne harmonisk arkitektur som spiller sammen med den historiske kontekst, og som samtidig arbejder i øjenhøjde med de brugere som skal leve i netop disse omgivelser.

bottom of page